50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 από τον Αλέξανδρο Σπύρου. Από τότε μέχρι και σήμερα, έχοντας ήδη συμπληρώσει πέντε δεκαετίες αδιάκοπης παρουσίας στο χώρο των εκτυπώσεων, εξακολουθεί να αναπτύσσεται επενδύοντας διαρκώς στον τομέα του σύγχρονου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού της.
Η Μ.Σπύρου Εκτυπώσεις Μον. Α.Ε. αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα γραφικών τεχνών, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, με άμεση πρόσβαση από την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Λένορμαν.
Στεγάζεται σε ιδιόκτητο βιομηχανικό κτίριο 4.000 m² στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, με πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό μεγάλων παραγωγικών δυνατοτήτων και έχει ως παραγωγικό της αντικείμενο, τις κάθε είδους εκτυπωτικές & βιβλιοδετικές εργασίες.
Στόχος μας η εξυπηρέτηση κάθε σας ανάγκης άμεσα, ποιοτικά, οικονομικά και υπεύθυνα. Παραδίδουμε την σωστή εκτύπωση στον σωστό χρόνο, χωρίς να διαπραγματευόμαστε την ποιότητα.

ΩΦΕΛΗ

Τι λαμβάνουν όσοι συνεργάζονται με την εταιρεία μας.
 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στο τμήμα ελέγχου ποιότητας, εξειδικευμένοι τεχνικοί με πολυετή πείρα παραλαμβάνουν τα αρχεία σας και αναλαμβάνουν τον λεπτομερή έλεγχό τους για να διασφαλίσουν για εσάς, το βέλτιστο αποτέλεσμα εκτύπωσης.


ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Μέλημα των ανθρώπων του τμήματος παραλαβής εργασιών, είναι η συντομότερη σύμφωνα με τις ανάγκες σας, διεκπεραίωση της παραγωγής σας, όπως και η ενημέρωσή σας για τα στάδια εξέλιξης της, μέχρι και την τελική παραλαβή των προϊόντων σας.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο σύγχρονος και πλήρης εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να πετύχουμε την καλύτερη ποιοτικά και ταυτόχρονα οικονομική πρόταση για την εκτύπωση του εντύπου σας.