ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις της Ανώνυμης Εταιρείας Μ.ΣΠΥΡΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (ΓΕΜΗ 83414302000)


Αλλαγή Επωνυμίας

Η εταιρεία Μ.Σπύρου & Σία Εκτυπώσεις Α.Ε αλλάζει απο 15 Μαίου 2023 την επωνυμία της σε Μ.ΣΠΥΡΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Ελλάδα 2.0

«Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU»

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/11/2021

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Βασικός στόχος της Μ. ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Α.Ε είναι η δημιουργία βάσης για τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διεργασιών και της ποιότητας των υπηρεσιών της, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των αναγνωρισμένων ως Ενδιαφερόμενα μέρη της, στο μέγιστο δυνατό βαθμό. 

Για την υλοποίηση των παραπάνω η Διοίκηση υποστηρίζει και εφαρμόζει αδιάλειπτα τις βασικές αρχές και τους κανόνες που διέπουν το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Εταιρίας καθιερώνοντας αντικειμενικούς σκοπούς για την ποιότητα, βασιζόμενη στην αμέριστη και εποικοδομητική συνεργασία τόσο των εργαζομένων της όσο και των συνεργατών της.

Οι βασικές αρχές έτσι όπως αυτές εκφράζονται μέσα στις διαδικασίες του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της Εταιρίας είναι:

Η προστασία των συμφερόντων της Εταιρίας και όσων συναλλάσσονται με αυτή και την εμπιστεύονται για τη χρήση και διακίνηση των εμπιστευτικών δεδομένων τους.
  • Η τήρηση των νομοθετικών και κανονιστικών διατάξεων που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της.
  • Η αναγνώριση των απαιτήσεων αλλά και των συνεπαγόμενων αναγκών των ενδιαφερόμενων μερών.
  • Η συμμόρφωση στις απαιτήσεις του προτύπου EN ISO 9001:2015.
  • Η αναγνώριση των πιθανών κινδύνων & ευκαιριών που άπτονται των δραστηριοτήτων της Εταιρίας και η λήψη μέτρων για την πρόληψη – αντιμετώπιση αυτών.
  • Η συνεχής υποστήριξη του πελάτη κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση καθώς και η εποικοδομητική συνεργασία με το σύνολο των συνεργατών.
  • Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού.
  • Ο συνεχής εμπλουτισμός και η επέκταση της Επιχειρησιακής γνώσης.
  • Η διερεύνηση αιτιών των μη συμμορφώσεων ή των παραπόνων και ο περαιτέρω καθορισμός διορθωτικών ενεργειών.
  • Η πρόληψη της οποιαδήποτε ρύπανσης μπορεί να επέλθει από τις δραστηριότητες της.
  • Η προστασία των συμφερόντων της Εταιρίας και όσων συναλλάσσονται με αυτή και την εμπιστεύονται για τη χρήση και διακίνηση των εμπιστευτικών δεδομένων τους.

Οι αρχές του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας καθώς και οι αντικειμενικοί σκοποί για την ποιότητα, ανασκοπούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τη Διοίκηση της Εταιρίας προκειμένου να προσαρμόζονται στις νέες ανάγκες των άμεσων και έμμεσων πελατών, των νομοθετικών απαιτήσεων αλλά και στην επίτευξη του στόχου για συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της Εταιρίας. 

Η Διοίκηση δεσμεύεται για την παροχή των απαιτούμενων πόρων για την κάλυψη των αναγκών, έτσι όπως αυτές προκύπτουν και διαμορφώνονται από τις υφιστάμενες καταστάσεις, στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. 

Όλα τα τμήματα της Μ. ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Α.Ε έχουν την ευθύνη να ανταποκρίνονται, να αφομοιώνουν και να εφαρμόζουν τις διαδικασίες που απαιτεί το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες τους.


Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

 Σπύρου ΜιχαήλΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 07/09/2021

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ‘‘MONTHLY OFFERS’’

Η εκτυπωτική εταιρεία Μ.ΣΠΥΡΟΥ & ΣΙΑ Α.Ε, δημιουργεί για τους πελάτης της μοναδικές μηνιαίες εκτυπωτικές προσφορές ‘’Monthly Offers’’ .
Κάθε μήνα ένα είδος και μία συγκεκριμένη ποσότητα χαρτιού από το stock των εισαγωγών μας, θα διατίθεται σε μοναδική τιμή για in-house εκτύπωση και μέχρι εξαντλήσεως του προσφερόμενου αποθέματος.
Επωφεληθείτε από τις μηνιαίες προσφορές μας και τυπώστε μαζί μας τα έντυπά σας σε ασυναγώνιστες τιμές.
Τα χαρτιά μας είναι υψηλής ποιότητας και προέρχονται από Ευρωπαϊκά αναγνωρισμένα εργοστάσια.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνεται τις προσφορές μας κάνοντας κλίκ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.spirouprint.com/contactus-newsletter

* ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
- Η προσφορά ισχύει για παλαιούς και νέους πελάτες και μέχρι εξαντλήσεως του συγκεκριμένου προσφερόμενου αποθέματος.
- Το χαρτί διατίθεται στη τιμή προσφοράς μόνο μέσω εκτυπωτικής εργασίας την οποία θα αναθέσετε στην εταιρεία μας.
- Το χαρτί δεν πωλείται μεμονωμένα και ατύπωτο.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14/06/2021

ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2021

Αγαπητοί συνεργάτες,
Καταρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την άψογη και μακροχρόνια συνεργασία μας. Όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμαστε από κοινού ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της αγοράς κάνοντας το καλύτερο δυνατόν. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει καλές και κακές στιγμές, είτε χωριστά είτε από κοινού. Σήμερα θα μιλήσουμε για μια καλή στιγμή.

Η εταιρεία μας, σε συνέχεια της εφαρμογής των σχεδίων ανάπτυξής της που άρχισαν να υλοποιούνται το 2020 όπου και αγόρασε 5χρωμη μηχανή ROLAND του 2007, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι κάνει μια νέα μεγαλεπήβολη επένδυση αγοράζοντας 5χρωμη μηχανή ROLAND του 2015 με βερνίκι νερού. Όπως καταλαβαίνατε πέρα από τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού μας, ανοιγόμαστε σε νέα «μονοπάτια», αυτά της εκτύπωσης κουτιών. Η καινούργια μας μηχανή θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας τέλος Ιουλίου 2021 και θα μπει σε παραγωγική λειτουργία τέλος Σεπτεμβρίου 2021.
Αναμένουμε με αίσθημα ευθύνης και πλήρη επαγγελματισμό να ανταποκριθούμε στις όποιες ανάγκες σας θα προκύψουν σε εκτυπώσεις επί κουτιού και όχι μόνο.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος
Σπύρου Μιχαήλ