ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μ.ΣΠΥΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

EN ISO 9001:2015 certified by TÜV Austria Hellas

Η εκτυπωτική εταιρεία Μ.ΣΠΥΡΟΥ & ΣΙΑ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη απο την TUV Austria Hellas για την εφαρμογή του προτύπου διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001: 2015.

Μ.ΣΠΥΡΟΥ & ΣΙΑ Α.Ε. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Νο.20001210006103

EN ISO 9001:2015 Certified by TÜV Austria Hellas

Η εκτυπωτική εταιρεία Μ.ΣΠΥΡΟΥ & ΣΙΑ Α.Ε.  πιστοποιήθηκε επιτυχώς το Νοέμβριο του 2021 απο την TÜV Austria Hellas για την εφαρμογή του προτύπου διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001:2015.
 
ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΙς ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗν ΑΡΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Μέλος του Sedex

Η εταιρεία Μ.Σπύρου & Σία Εκτυπώσεις Α.Ε. σεβόμενη την ορθή δεοντολογία στο πλαίσιο των εφοδιαστικών αλυσίδων και την ανάγκη διαρκούς δέσμευσης των επιδόσεων της σε αυτή πιστοποιήθηκε το 2018 από τον οργανισμό Sedex (Supplier Ethical Data Exchange Database) και έγινε μέλος του παγκόσμιου αυτού φορέα.

Πιστοποιήθηκε στο ότι η εταιρεία  εφαρμόζει την πρέπουσα διαχείριση γύρω από τους 4 σημαντικούς πυλώνες της επιθεώρησης SMETA (Sedex Member Ethical Trade Audit) που είναι οι εξής :

  • Επιχειρηματική Ηθική
  • Εργατική Νομοθεσία
  • Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία
  • Περιβαλλοντική Διαχείριση

Αναλυτικότερα οι παραπάνω βασικοί πυλώνες στους οποίους είναι δομημένη η πιστοποίηση SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) και πάνω στην οποία στηρίζει την πιστοποίηση των μελών του ο SEDEX επικεντρώνονται στα παρακάτω σημεία:

  • Συνθήκες Εργασίας
  • Υγιεινή και Ασφάλεια
  • Ώρες εργασίας και μισθοδοσία
  • Διακρίσεις
  • Περιβάλλον
  • Επιχειρηματική ηθική

Sedex

Τι είναι ο Sedex

Ο Sedex είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς υποστήριξης του δεοντολογικού εμπορίου στον κόσμο, που συνεργάζεται με επιχειρήσεις για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού.
Παρέχει μια διαδικτυακή πλατφόρμα, εργαλεία και υπηρεσίες για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να λειτουργούν υπεύθυνα και βιώσιμα, να προστατεύουν τους εργαζομένους και να λειτουργούν ηθικά.

Μέλος στον Sedex, τι σημαίνει αυτό
Η χρήση του Sedex επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνεργαστούν για να διαχειριστούν καλύτερα την κοινωνική και περιβαλλοντική τους απόδοση και να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα.

Πάνω από 60.000 μέλη σε περισσότερες από 180 χώρες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Sedex για την ανταλλαγή δεδομένων, τη διαχείριση του επιχειρηματικού κινδύνου, τη συμμόρφωση και τη θετική επίδραση στους ανθρώπους.

Διαθέτει 16 χρόνια εμπειρίας και συνεργάζεται με μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στον κόσμο και οργανισμούς τυποποίησης διαδικασιών.

Όραμα και Σκοπός του Sedex

Το όραμα του Sedex είναι να οδηγήσει τους οργανισμούς παγκοσμίως να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων που επηρεάζουν. Σήμερα, ο Sedex και τα μέλη του επηρεάζουν τη ζωή 33 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Πιστεύει ότι κάθε άτομο που εργάζεται στην αλυσίδα εφοδιασμού πρέπει να έχει ισότητα, ένα ασφαλές μέρος για εργασία και τα μέσα για να στηρίξει τον εαυτό του και την οικογένεια του, χωρίς δωροδοκία και διαφθορά, χρησιμοποιώντας βιώσιμες μεθόδους που διατηρούν το περιβάλλον ανέπαφο για τις μελλοντικές γενιές.

Για να ανταποκριθεί στο όραμά του, σκοπός του είναι να συνεργάζεται με οργανισμούς για την παροχή των πιο αξιόπιστων και αποτελεσματικών πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών για τη διαχείριση του κινδύνου και την προώθηση του υπεύθυνου επιχειρείν στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού.
Υποστηρίζει τα μέλη του με καινοτόμες λύσεις για την προστασία των ανθρώπων, του περιβάλλοντος και των επιχειρήσεων, με βιώσιμο και ηθικό τρόπο.

Στόχος του είναι:
Ενεργοποίηση της υπεύθυνης προμήθειας μέσω της συνεργασίας, της συλλογής και ανταλλαγής πληροφοριών.
Κάνει τη διαφάνεια της αλυσίδας εφοδιασμού απλή με εύχρηστα εργαλεία και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα σε όλες τις επιχειρήσεις.
Προστατεύει τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τις επιχειρήσεις εντοπίζοντας και διαχειρίζοντας προληπτικά τον κίνδυνο.
Ενεργοποιεί τη βιώσιμη και υπεύθυνη επιχείρηση μέσω τεχνολογικών λύσεων.

 Άντληση υλικού απο την επίσημη ιστοσελίδα του Sedex (https://www.sedex.com)

Disney

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ DISNEY

Το 2018 η Μ. Σπύρου & Σία Α.Ε. έλαβε για πρώτη φορά την άδεια να παράγει έντυπο υλικό που φέρει το εμπορικό σήμα της Walt Disney. Η τελευταια πιστοποίηση της Μ.Σπύρου & Σία Α.Ε. έγινε το 2020 και έχει ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Hasbro

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ HASBRO

Το 2021 η Μ. Σπύρου & Σία Α.Ε. έλαβε την άδεια να παράγει έντυπο υλικό που φέρει το εμπορικό σήμα της HASBRO. Η πιστοποίηση της Μ.Σπύρου & Σία Α.Ε. έχει ισχύ για ένα χρόνο.